Produse










Cumsecalculeaza.ro

Piscot marmorat

Cunosti acel sentiment cand ai nevoie urgent de ceva prajitura pentru ca cel mai bun prieten al tau sau o ruda pe care nu ai mai vazut-o de  mult, tocmai ti-a spus ca vrea sa te viziteze? Fugi la frigider in graba sa vezi ce ai putea improviza intr-o jumatate de ora care sa fie si gustos si estetic, dar sa nu necesite prea multe ingrediente. Urmatoarea prajitura este perfecta pentru asemenea ocazii: se prepara rapid, din putine ingrediente, este gustoasa si potrivita si pentru copii. Nu este de neglijat nici faptul ca ingredientele acestei prajituri se gasesc de regula in permanenta in bucataria fiecaruia. In ceea ce priveste numele acestei prajituri, am intrebat mai multi oameni, si am aflat ca este cunoscuta sub nenumarate denumiri: Prajitura mixta, Piscot marmorat, Prajitura multicolora, etc.... Cea mai buna varianta a acesteia o obtin folosind reteta unei prietene ale mele, pur si simplu o ador.

Citeste mai mult

11 tipuri de cafea pe care le poti pregati si acasa

Si tu esti pasionat(a) de cafea? Nicio zi nu poate incepe fara ea?

Citeste mai mult

Bilute cu cocos

Dintre toate prajiturile cu preparare rapida, cel mai mult imi plac bilutele de cocos. Pentru prepararea acestei delicatese minunate este nevoie doar de cateva ingrediente, ocupand astfel un loc special si in randul prajiturilor de preparat pentru musafiri.

Citeste mai mult

Reteta biscuiti ursulet cu cacao

Cui nu i-ar placea sa savureze langa cafeaua sau cacaua de dimineata, sau poate ca o gustare in timpul zilei, eventual inainte de culcare, ceva delicios, fin si usor de preparat? Cred ca nu exista nimeni care ar refuza aceasta oferta.

Citeste mai mult

Cozonac pufos împletit

Conform tradiţiilor vechi, sărbătoarea nu este sărbătoare dacă nu prepari vreun fel de cozonac. Aluatul delicios, moale şi atât de fin încât se ţi se topeşte în gură, încununează orice ocazie festivă. Căutând reţeta perfectă am găsit reţeta cozonacului de Paşti a lui Limara, şi trebuie să vă spun că rezultatul a depăşit toate aşteptările mele. Este adevărat că am modificat-o un pic, dar reţeta originală pe care am luat-o ca bază provine de la ea, lucru pentru care doresc să îi mulţumesc şi pe această cale!

Citeste mai mult