Produse


Cumsecalculeaza.ro

Parteneri

 Vrei să devii partenerul nostru?

Dacă folosești materii prime și ustensile furnizate de sweetpot.ro și dorești să prezinți creaţiile tale minunate (torturi, prăjituri sau turtă dulce) pe site-ul nostru, te rugăm să ne trimiți un e-mail cu subiectul “Vreau să devin partener”, pe adresa: office@sweetpot.ro Îți vom trimite o ofertă personalizată și vom încerca o colaborare avantajoasă pentru ambele părți!

Dacă ești cofetar, patiser sau meșter popular și dorești să ții un curs în colaborare cu sweetpot.ro, trimite-ne un e-mail cu subiectul “Curs” pe office@sweetpot.ro, menționează firma/unitatea pe care o reprezinți, numele tău, numărul tău de telefon și domeniul  în care lucrezi (chef, tort designer, gastroblogger, platou rece etc.) și o scurtă descriere a structurii cursului pe care dorești să îl ții.

Aceste cursuri vor fi ținute pentru oameni cu aceleași pasiuni ca ale tale, atât începători cât și profesioniști.

Sweetpot.ro va organiza diferite evenimente în cadrul cărora oameni interesați de acest domeniu vor avea ocazia să învețe lucruri noi. Detalii despre evenimentele noastre vor fi publicate pe site-ul nostru.

Dacă ești o persoană juridică și dorești să-ti promovezi produsele și serviciile pe site-ul nostru, te rugăm să ne trimiți un e-mail pe adresa: office@sweetpot.ro, cu subiectul  “Ofertă publicitate”.

Dacă ești pasionat de domeniul dulciurilor și al gastronomiei și îți place să scrii, ne-ar interesa o colaborare cu tine – începător sau profesionist. Am fi încântați să descoperim articole interesante pe care să le promovăm pe blogul nostru. Așteptăm e-mailul tău pe adresa office@sweetpot.ro, cu subiectul, “Scriu articole Blog”.