Produse


Cumsecalculeaza.ro

GDPR

Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal 

GDPR este o reglementare emisă de către instituțiile Uniunii Europene (Parlamentul European, Consiliul Uniunii Europene și Comisia Europeană) prin care se intenționează asigurarea confidențialității, precum și consolidarea și unificarea protecției datelor cu caracter personal a tuturor indivizilor din cadrul acestei uniuni.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop:

  • Atunci când creați un cont nou pe sweetpot.ro, introducând emailul dumneavoastră și o parolă pe care o alegeți, în același timp sunteți informați în aceeași secțiune de mesajul ,, Prin completarea datelor personale pe acest website vă dați acordul referitor la Termenii si condițiile site-ului și pentru colectarea, prelucrarea și stocarea datelor cu caracter personal.’’
  • Când lansați o comanda pe site-ul sweetpot.ro in aceeași secțiune bifând căsuța care vă informează că sunt de acordul referitor la ,,Termenii și condițiile site-ului și pentru colectarea, prelucrarea și stocarea datelor cu caracter personal.’’
  • Când trimiteți un email din secțiunea CONTACT al site-ului sweetpot.ro în care trebuie să bifați căsuța care vă informează că: ,, Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu colectarea, prelucrarea și stocarea datelor dvs. pe acest site web’’
  • În același timp aveți posibilitatea de a edita, vizualiza sau salva datele dumneavoastră personale din secțiunea CONTUL MEU – LIVRARE -  LISTA ADRESELOR DE LIVRARE sau, CONTUL MEU – Exportare date utilizator.
  • De asemenea, în secțiunea CONTUL MEU, al site-ului sweetpot.ro aveți posibilitatea de a șterge definitiv contul și în același timp datele dumneavoastră, comentariile (review-urile) și orice alte detalii legate de datele dumneavoastră personale dând click pe Stergere utilizator din sistem.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm să contactați Responsabilul nostru cu protecția datelor la adresa de e-mail contact@sweetpot.ro sau prin poștă sau curier la adresa Str. Iuliu Maniu Nr. 76, Ap. 1, Oradea, Județul Bihor – cu mentiunea: în atenția Responsabilului Sweetpot cu protecția datelor.

 Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

  1. Pentru prestarea serviciilor noastre în beneficiul dvs.

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

a) Crearea și administrarea contului pe site-ul nostru sweetpot.ro.

b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora.

c) Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate.

d) Returnarea produselor conform prevederilor legale.

e) Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale.

f) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile oferite de noi.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între noi și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

  1. Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de Cumpărăror, vă putem invita să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață (ex Facebook (Pixel), Google etc.)

Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

  1. Pentru marketing

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul. Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă  afectează similar într-o măsură semnificativă.

În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil. Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:

Modificarea setărilor din contul de client.

Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi; sau prin

Metodele de contact descrise mai sus (posta electronica / posta normala).

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.

  1.          Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor site-urilor noastre față de atacuri cibernetice:

Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;

Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislatia aplicabila in aceasta materie.

 Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont pe site-ul nostru. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.