Produse










Cumsecalculeaza.ro

Biscuiti fragezi cu unt

Doriti sa va surprindeti copiii sau nepoteii cu ceva delicios? Poate ati dori chiar sa-l preparati impreuna cu ei? Daca raspunsul este da, atunci va aflati in locul potrivit. Reteta de baza am luat-o de la Csakapuffin, am completat-o cu mici modificari, preparand apoi biscuitii fragezi cu unt, usor de modelati, care au si disparut in cateva clipe, membrii familiei devorandu-le cu multa placere.

Citeste mai mult

Bilute cu cocos

Dintre toate prajiturile cu preparare rapida, cel mai mult imi plac bilutele de cocos. Pentru prepararea acestei delicatese minunate este nevoie doar de cateva ingrediente, ocupand astfel un loc special si in randul prajiturilor de preparat pentru musafiri.

Citeste mai mult

14 trucuri pentru utilizarea stampilelor pentru prajituri

Doresc sa impartasesc cu dumneavoastra niste idei utile. Urmarind aceste sfaturi va veti descurca cu stampilele mult mai usor si fara probleme. Rezultatele vorbesc de la sine: veti obtine prajituri si biscuiti mai frumosi . Lista pe care am gasit-o pe pagina de internet Sussvelem mi-a data idea de baza pe care apoi am completat-o cu cateva idei practice si trucuri proprii.

Citeste mai mult

Reteta biscuiti ursulet cu cacao

Cui nu i-ar placea sa savureze langa cafeaua sau cacaua de dimineata, sau poate ca o gustare in timpul zilei, eventual inainte de culcare, ceva delicios, fin si usor de preparat? Cred ca nu exista nimeni care ar refuza aceasta oferta.

Citeste mai mult