Produse










Cumsecalculeaza.ro

Utilizarea vopselelor si colorantilor alimentari

Adeseori imi cereti sfat in privinta alegerii colorantului potrivit scopului dumneavoastra, pentru a putea alege din gama variata a colorantilor, cel care se potriveste cel mai bine aluatului, glazurii sau luciului pentru cozonac pe care il preparati. Din acest motiv, am decis ca in aceasta postare sa descriu pe scurt fiecare tip de colorant in parte, in functie de scopul utlizarii acestuia, pe baza experientelor noastre, a reactiilor clientilor, si a recomandarilor cofetarilor si ale celor pasionati de cofetarie. Speram ca in acest fel reusim sa va oferim cunostinte si modalitati de utilizare noi.

Citeste mai mult

Turtă dulce – reţetă pentru aluatul de bază

Recomand tuturor această reţetă pentru aluatul de bază al turtei dulci, pentru orice ocazie. Reteta am primit de la Dna. Kenyeres Anikó.

Citeste mai mult

Cozonac pufos împletit

Conform tradiţiilor vechi, sărbătoarea nu este sărbătoare dacă nu prepari vreun fel de cozonac. Aluatul delicios, moale şi atât de fin încât se ţi se topeşte în gură, încununează orice ocazie festivă. Căutând reţeta perfectă am găsit reţeta cozonacului de Paşti a lui Limara, şi trebuie să vă spun că rezultatul a depăşit toate aşteptările mele. Este adevărat că am modificat-o un pic, dar reţeta originală pe care am luat-o ca bază provine de la ea, lucru pentru care doresc să îi mulţumesc şi pe această cale!

Citeste mai mult