Produse










Cumsecalculeaza.ro

Un cadou simplu si rapid la care nici nu te-ai fi gandit…

Crăciun Paști Nuntă Botez Valentines Ziua Femeilor Ziua de naștere Ziua de nume Cadou Card cadou

Comod, cu o cana de bautura calda in mana, aseaza-te la calculator sau pe canapea cu telefonul in mana. Nu trebuie sa stii mai mult despre persoana pe care doresti sa o surprinzi cu acest cadou decat ca ii place sa gateasca, sa faca prajituri sau sa manance mancare gatita acasa. Deoarece macar acesta din urma este adevarat cam pentru toata lumea, poti fi sigur ca nu vei da gres cu aceasta idee de cadou simplu si rapid, la care nici nu te-ai fi gandit…deci…cumpara un card cadou!

In magazinul online Sweetpot comercializam ustensile si accesorii de gatit, cofetarie si patiserie, printre care vei gasi tot ce persoana in cauza ar putea avea nevoie pentru a prepara prajituri gustoase sau diferite meniuri delicioase de Craciun.

Nu trebuie sa faci altceva decat sa te gandesti la persoana pe care doresti sa o surprinzi cu acest card cadou, la valoarea dorita a cardului, sa te asiguri ca dispui de suma necesara in contul tau bancar si de o adresa de e-mail pe care vei primi cardul cadou comandat.

Daca ai toate acestea, atunci intra pe pagina noastra: https://www.sweetpot.ro/card-cadou/

Alege valoarea cardului cadou, completeaza cu numele persoanei careia doresti sa-l oferi, completeaza cu datele tale, plaseaza comanda, apoi achita online valoarea cardului cadou rapid, in siguranta si comod.

Tot ce iti mai ramane de facut este  sa te relaxazi terminandu-ti bautura calda, in timp ce cardul cadou cumparat iti intra pe adresa de e-mail in format PDF, dupa care ai la dispozitie o saptamana sa decizi daca vei surprinde persoana in cauza pe e-mail sau ii vei da personal cadoul in format tiparit.

Ce avantaje are aceasta varianta de cadou?

  • Poti fi sigur ca ii vei surprinde pe cei dragi exact cu ceea ce-si doresc cel mai mult si ai succesul garantat deoarece astfel cu siguranta se vor bucura de ele.
  • Este solutia ideala daca nu doresti sa stai la coada si vrei sa primesti cadoul cumparat cat mai repede.
  • Ii ajuti pe cei dragi sa-si aleaga cadourile pe care si le doresc ei cel mai mult.
  • Nu esti limitat de timp, poti comanda cardul cadou in orice moment doresti.
  • Poti alege din mai multe valori.
  • Iti poti surprinde pe cei dragi care traiesc in Romania, chiar si din strainatate.
  • Daca nu ai posibilitatea de a te intalni cu ei personal, nu trebuie sa renunti la oferirea cadoului, deoarece il poti trimite prin e-mail impreuna cu urarile tale.
  • Daca ai uitat sau ai lasat cumpararea cadoului pe ultimul moment, cardul cadou te scapa de situatia jenanta.
  • Nu exista taxa de livrare si nu trebuie sa stai in fiecarea zi asteptand sa ajunga coletul.
  • Daca ai avut succes cu acest cadou de Craciun, mai poti cumpara cardul cadou Sweetpot si cu alte ocazii.

Odata ce ai oferit cadoul prin e-mail sau personal, nu ai altceva de facut decat sa accepti laudele pentru ca ai reusit  sa gasesti persoanelor  importante cadouri unice intr-un mod simplu, rapid si util.

Iti dorim sa ai un Craciun fericit si relaxat cu cardurile cadou Sweetpot!

Aici poti alege cardul cadou potrivit pentru tine: 

https://www.sweetpot.ro/card-cadou/

Înapoi

Produse asociate