Produse










Cumsecalculeaza.ro

Colaborare reciproca si interviu intre Sweetpot si Lenart step by step

curs flori din pasta de zahar workshop sugar flowers decoratiuni flori din zahar decoratiuni din zahar pentru tort

În mintea ta se pot formula o mulțime de întrebări legitime : Cum? Ce se întâmplă? De ce? Ce legături au aceste persoane cu această organizație?

Răspunsul este simplu: dacă te înscrii la un curs, aștepți, dorești ceva de la el, dacă ai trecut de întrebările de bază cum ar fi: ce primesc de la acest curs, unde, când, cât costă, ajungi la întrebarea: cine îl susține? La rândul ei cel care îl susține dorește să știe de ce ai venit, cum intenționezi să folosești cunoștințele dobândite, deoarece în funcție de aceste răspunsuri te va putea ajuta și învăța.

Să vorbim puțin....

În primul rând despre noi... suntem două mămici cu multă experiență în viață, care au visat mai mult și altceva pentru ele însuși... Am depus mult efort pentru asta și astfel s-au născut treptat step by step mai întâi Sweetpot și Lenart, fiecare în mod separat, apoi cursul la care te înscrii acum, toate completându-se reciproc.

Sweetpot: De ce tocmai o floare de zahăr?

Lenart: Pentru că atunci când am văzut-o pentru prima oară, nu am crezut că poate fi realizată din pastă de zahăr ceva atât de realistic, eram convinsă că sunt ademenită cu flori fotografiate în grădina instructorilor de creatori de flori din pastă de zahăr. Am spus că trebuie să încerc, să mă asigur că este posibil să fac flori asemenea celui adevărat. Prima mea floare, o orhidee, am făcut-o din pastă de zahăr și l-am așezat într-un ghiveci din ciocolată. Apoi am plecat în vacanță, iar bunica mea m-a sunat că e ceva în neregulă, cu cât o udă mai mult, cu atât arată mai rău.

 Ce te-a atras pe tine?

Sweetpot: După frumusețe, faptul că poate fi mâncată și, așa cum ai menționat, nu trebuie udată. Mi-ar plăcea și mie să pot crea astfel de flori, dar cred că nu am talent suficient și nu prea știu cum să încep. În sfârșit, aș putea avea flori care să fie mereu frumoase și care să nu se ofilească pentru că am uitat să le ud.

Lenart: Nu ai nevoie de îndemânare, doar de perseverență, răbdare și puțin ajutor în procesul de învățare, ca să vezi cum modelezi cu diferite unelte și le colorezi cu diverse culori. După ce termini de făcut o floare, vei fi foarte mândră de tine însuți, plăcut obosită, dar îți vei da seama că nu a fost greu și că va fi pur și simplu superbă. Munca mea a devenit mai ușoară și mai rapidă de când te-am cunoscut și mi-ai furnizat unelte, decupatoare de calitate.

Cum ai ajuns tu să ai legătură cu dulciurile, cu prăjiturile din miere (turtă dulce) și torturile?

Sweetpot: Sunt destul de pofticioasă când vine vorba de dulciuri. Am doi amintiri definitorii din copilărie, unul dintre acestea este că întotdeauna aveam prăjituri făcute acasă și al doilea că și eu le coceam, le preparam, decoram prăjituri în mod regulat, organizam târguri de prăjituri, planificam întregul proces de coacere. Primii mei biscuiți erau făcuți din noroi, pietre, frunze și decorațiuni realizate din flori de salcie. Mereu căutam forme noi, ceva aparte și să văd ce pot scoate din mine, cum pot obține ingredientele pentru prăjituri și să încerc diverse combinații. Am avut în mine întotdeauna acest hobby, care s-a transformat treptat a fi o parte a vieții mele de zi cu zi.

Lenart: Am căutat mult timp ce anume poate deveni drumul meu, încercam să descopăr aceea îndemânare a mea care să-mi ofere bucurii, care vine din interiorul meu, am încercat multe lucruri, dar m-am simțit cel mai bine în lumea culorilor. În cele din urmă, am început să mă implic ca patiser amator în grupuri de cofetărie, astfel am descoperit florile din pastă de zahăr și am început să învăț să le fac mai întâi singură, iar apoi cu ajutorul unor cursuri. De-a lungul anilor, prin experimente îndelungate, am dezvoltat propria mea pastă de flori, cu care lucrez și în prezent. Cu ajutorul tău, am putut înlocui formele lipsă sau deformate, ceea ce mi-a ușurat munca.

Sweetpot: Îmi amintesc când mi-ai cerut să fac primele forme pentru a le încerca, erai puțin îngrijorată, apoi te-ai bucurat că poți tăia cu ușurință pasta subțire ca hârtia. A fost o provocare și pentru mine să îmi dezvolt propriile unelte existente, astfel încât să fie potrivite pentru tine. M-am bucurat foarte mult de munca în echipă, așa că a venit firească decizia de a lansa împreună un curs în care să prezentăm lumea noastră fascinantă și să învățăm pe alții.

Lenart: Ce sfaturi ai pentru cei care se înscriu la curs?

Sweetpot: Să fie atenți, să ne urmeze și să întrebe. Să fie deschiși la noi experiențe. Să încerce cu curaj totul.

Dacă dorești să afli mai multe despre noi, urmărește-ne și înscrie-te la curs, deoarece acesta este cea mai bună investiție pe care o poți face în această lume nesigură de astăzi, deoarece vor exista întotdeauna botezuri, nunți, aniversări, Ziua Femeii, Ziua Mamei, absolviri și multe alte ocazii unde vei putea pune în valoare cunoștințele dobândite de la noi.

Înapoi

Produse asociate