Cumsecalculeaza.ro

Szállítás

Termékek szállítása és szállítási díjak  

A szállítás, a rendelés véglegesítésének 3. pontjánál: a SZÁLLÍTÁSI MÓD menüpontnál kiválasztott módon történik.

A szállítási díj, a velünk együttműködő futárszolgálat által lefedett városokba 25 RON. A 400 RON értéket meghaladó megrendelések esetén a szállítás ingyenes

A csomagok kizárólag azt követően kerülnek feladásra, hogy munkatársunk telefonon vagy e-mailen keresztül felvette önnel a kapcsolatot és ön visszaigazolta a megrendelést.

A szállítást minden olyan városba teljesítjük, amely része a velünk együttműködő futárszolgálat kézbesítési hálózatának. A futárszolgálat raktárainak listáját itt tekintheti meg. Abban az esetben ha a szállítás olyan városba történik ahol a futárszolgálat nem rendelkezik raktárral, minden egyes megtett kilóméterért egy megszabott többlet díjat számolunk fel.

1 többlet kilóméter megtételének díja 1 RON.  

A kézbesítést, a sweetpot.ro operátorai által elvégzett rendelés visszaigazolást követő 48-72 órán belül teljesítjük. Az említett szállítási idő tájékoztató jellegű, és tőlünk független okokból kifolyólag változhat. A kiszállítás, a hivatalos munkaszüneti napokon kívül, hétfőtől péntekig történik,  a megrendelőlap kitöltésekor az ön által megadott címre.

A termékeket a gyártótól/terjesztőtől kapott formában és csomagolásban szállítjuk, amíg a készlet tart. Geczi Melinda Marta PFA nem tudja garantálni az összes bemutatott termék elérhetőségét, a bemutatott termékekre vonatkozó ajánlatok a készlet erejéig érvényesek.

Abban az esetben ha egy rendelés beérkezésének pillanatában a megrendelt termék nincs készleten, Geczi Melinda Marta PFA fenntartja a jogot, hogy elhalassza a csomag szállításának időpontját, az ügyfél tájékoztatásával és a rendelés megtartását/lemondását tekintő egyeztetést követően.  

Minden egyes Geczi Melinda Marta PFA által elküldött termék eredeti számlával együtt kerül feladásra. A számla hiányának esetében kérjük jelezze azt felénk a csomag átvételének napján. A hiányzó számla elküldésének módját közösen állapítjuk meg: elektronikus úton vagy eredetiben futárral, mely esetben a futárszolgálat díja Geczi Melinda Marta PFA-t terheli.

Csomagja szállítását itt követheti nyomon az AWB szám kitöltése által, melyet ön e-mailben kap meg azt követően, hogy csomagját leadtuk a futárszolgálatnál. 

A futár telefonon keresztül felveszi önnel a kapcsolatot a kiszállítás időpontjának megbeszélése végett. Abban az esetben, ha önt a futár nem találja az ön által megadott címen, a futárral közösen megállapított időpontban, a futár újból felveszi önnel a kapcsolatot egy újabb időpont megállapításának céljából. Abban az esetben ha a futár másodjára sem találja önt a megadott címen az önnel közösen megállapított időpontban, az ön rendelését érvénytelenítjük és a termék visszakerül a sweetpot.ro székhelyére.