Cumsecalculeaza.ro

Partnerek

Partnerünk kíván lenni?

Ha ön a sweetpot.ro által forgalmazott alapanyagokat és eszközöket használja és szívesen bemutatná honlapunkon csodás alkotásait (tortákat, süteményeket vagy mézeskalácsokat), kérjük küldjön nekünk egy e-mailt “Partnerük kívánok lenni” tárggyal, erre a címre: office@sweetpot.ro. Mi küldünk önnek egy személyre szabott ajánlatot, és megpróbálkozunk egy mindkettönk számára előnyös együttműködéssel!

Ha ön cukrász, süteménykészítő vagy kézműves és a sweetpot.ro honlappal együttműködésben  tanfolyamot szeretne tartani, küldjön nekünk egy e-mailt “Tanfolyam” tárggyal, erre a címre: office@sweetpot.ro . Az e-mailben írja meg az ön által képviselt cég / egység  megnevezését, az ön nevét, telefonszámát, az ágazatot melyben ön tevékenykedik (séf, tortadíszítő, gasztroblogger, hidegtálak, stb.), és egy rövid leírást az ön által  tervezett tanfolyam struktúrájáról.  

Ezek a tanfolyamok olyan emberek számára szólnak melyek ugyanazokkal a szenvedélyekkel rendelkeznek mint ön, függetlenül attól, hogy kezdők vagy profik.

A sweetpot.ro különféle rendezvényeket tervez melyek keretében a gasztronómia ezen ágazatában érdekelt embereknek alkalmuk nyílik új dolgokat tanulni. Rendezvényeinkkel kapcsolatos részleteket a honapunkon találhat.

Ha ön jogi személy és szeretné termékeit és szolgáltatásait honlapunkon hírdetni, kérjük küldjön egy e-mailt erre a címre: office@sweetpot.ro, “Reklám ajánlat” tárggyal.

Ha ön szereti az édességek és gasztronómia világát és szeret írni, mi együtt szeretnénk működni önnel – legyen ön kezdő vagy profi. Boldogan fedeznénk fel érdekes cikkeket melyeket bemutathatnánk honlapunkon. Várjuk levelét a office@sweetpot.ro címre, “Blog cikkeket írok” tárggyal.